Language Switcher Fallback

Reviews

Rodestraat 17

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Room to Bloom en heb jullie ook al aan diverse ouders aangeraden wiens kinderen op kot wensen te gaan in Antwerpen.

door Fam. Boelen
Flat: 1V3
, Rodestraat 17
Rodestraat 19

Ik heb hier 2 jaar samen met mijn zus op kot gezeten. Blij dat we beide een eigen slaapkamer hadden, maar dat er wel genoeg ruimte was om gezellig samen te eten of films te zien. We hebben nooit problemen gehad met Room to Bloom, wat ik niet zo kan zeggen van onze vorige kotbazen... Een hele opluchting dus om hier altijd op beide oren te slapen. Normaal gezien ging ik dit schooljaar niet meer op kot gaan, maar vanwege onvoorziene omstandigheden moest ik toch nog een kot vinden (terwijl het al midden juli was). Ik ben direct naar het kantoor van Room to Bloom gestapt en vroeg welke koten ze nog beschikbaar hadden. Ik heb direct rondleidingen gekregen en heb het contract van mijn toekomstig kot getekend binnen het uur. Als er problemen waren, stonden ze direct voor ons klaar. Zo hebben we één keer enorm last gehad van lawaaioverlast. Ik stuurde rond 2:00 's nachts een mailtje, waarvan ik had verwacht dat Room to Bloom 's ochtends pas zou reageren. Om 2:02 kreeg ik een mailtje terug met de melding dat ze de nachtwacht gingen sturen. Ik ben blij dat ik nog een jaartje bij Room to Bloom mag blijven!

door Emma
Flat: D202/203
, Rodestraat 19-23
Blindestraat 20 - nieuwbouwproject - studentenstudio's en starter flats - unieke locatie, luxe afwerking - centrum Antwerpen

Nogmaals merci voor afgelopen 1,5 jaar. Wij zijn echt dankbaar voor de goede service en persoonlijke benadering. Het was de ideale woning om met z'n 2tjes op te starten.

door Mohamed en Hanane
Flat: Flat 0.8
, Blindestraat 20
Blindestraat 22 Studio Studenten Antwerpen kot bemeubelde studio

Ik heb het wat laten aanslepen maar wou een bedank-mail sturen voor het excellent werk.
Een warme douche met dit weer is super aangenaam, dus bedank de klusjesman namens mij zeker. Zeer goed werk geleverd.
Verder wil ik ook nog mijn dank uitten over het Sinterklaas bezoek van een paar weken terug, ook dat was een aangename verassing.
Ik weet dat het wat 'cheesy' is maar jullie mogen gerust weten dat dit één van de beste huur-ervaringen is die ik al gehad heb op mijn korte tijd als student.
Zeer tevreden over de kamer, service en de vriendelijkheid in het algemeen.

door Arnout Montald
Flat: Studio 4
, Blindestraat 22
Rodestraat 19

Wij (als West-Vlamingen) waren super content van uw voortreffelijke service van uw kantoor.

U had rekening gehouden met de verplaatsing op zaterdag voor onze afspraak (zodat we dit konden combineren met de inschrijving in school).

De zeer goede rondleiding en bezichtiging, de vlotte uitleg op onze vragen,...

Zo vonden we snel een kot naar onze keuze en ook de uitleg en bespreking van het huurcontract verliep heel vlot en duidelijk!

Nogmaals een heel grote MERCI voor alles en aan de juffrouw die ons zo goed heeft begeleid :  DANK U WEL!

door Tom Lecointere
Flat: D201
, Rodestraat 19-23
Blindestraat 22 Studio Studenten Antwerpen kot bemeubelde studio

Bonjour!

 

Suite à notre entrevue de mercredi passé, Antoine a participé à l'après midi portes ouvertes de samedi.

Durant les 2 jours précédents, nous avons fait de la pub pour votre société, d'ailleurs 2 de ses copains l'ont accompagné . Eux aussi ont trouvé leur coup de coeur!

Je voulais sincèrement vous remercier car mon fils est revenu à Bruxelles enchanté par l'organisation, l'accueil et l'écoute que toute l'équipe lui a accordé.

C'est important pour nos jeunes de se sentir" bien"!

Encore Bravo et merci pour toute l'énergie, la gentillesse et la disponibilité auxquelles nous avons eu droit !!!

Vous êtes une équipe formidable!!

 

Il a bien entendu transmis son coup de coeur à votre collègue.

Comme convenu,c'est avec énormément de plaisir que nous viendrons le dimanche 26 juin à 13H pour conclure le contrat.

Belle journée.

 

Nadine Genin , la maman d 'Antoine Marteaux

door Genin Nadine
Flat: Studio 3
, Blindestraat 22
Rodestraat 19

De Rodestraat 19 blijft toch nog een van de beste complexen in Antwerpen. Het is er rustig, de binnenplaats is prachtig, het is er ook zeer veilig.
Het leukste is waarschijnlijk dat je echt niets van de stad hoort en dat ook de kamers goed geïsoleerd zijn. Ik heb er zeker de beste jaren van mijn studententijd doorgebracht.
Nog een zeer sterk pluspunt zijn de geweldige bureaus. Die zijn enorm, wat het studeren met een computer erbij gemakkelijk maakt.

door Joeri
Flat: C108
, Rodestraat 19-23
Gratiekapelstraat 2 bemeubelde studio studenten kot Antwerpen

De zoektocht naar een kot was erg spannend. Na wat op het internet te zoeken, kwamen mijn ouders en ik uit op de site van Room To Bloom, toen nog First Student Flats. Via de website maakten we een afspraak en de zoektocht ging nu echt van start. We zijn erg warm verwelkomd geweest en de rondleiding begon. Je zag meteen dat alle kamers en studio's mooi verzorgd en goed onderhouden waren. Toen we het gebouw in de Gratiekapelstraat binnen kwamen, waren mijn ouders en ik meteen overtuigd door de studio's die we toen te zien kregen. We hebben dan ook niet getwijfeld. Toen ik in de winter enkele problemen met de verwarming ondervond, wat natuurlijk altijd kan gebeuren, stond er telkens meteen hulp klaar. Ook bij andere problemen, dag en ook nachts staan jullie paraat. Jullie tonen oprechte betrokkenheid naar de studenten door kleine dingen te ondernemen: een speculaas voor Sinterklaas, een hart onder de riem door een mailtje te sturen vlak voor de examens,... Ook hebben jullie heel veel begrip voor onze privacy. Zo zal er nooit onaangekondigd iemand aan onze deur staan en zoeken jullie altijd naar wat verbeterd kan worden aan de gebouwen (nieuwe deuren, deuren komen schilderen, ramen komen kuisen,...). Met spijt in het hart verlaat ik na dit schooljaar Antwerpen, en dus mijn erg geliefde kot, en zet ik mijn parcours verder in Leuven. DOE ZO VERDER ROOM TO BLOOM!!!

door Jolien Snijers
Flat: Studio 7
, Gratiekapelstraat 2
Studio Rodestraat 31 Studentenkot bemeubelde studio Antwerpen

Super ervaring ! Zowel de studio als de service van Room To Bloom waren perfect. De studio heeft mij gedurende 6 maanden onderdak mogen bieden waarbij ik heb genoten van het begin tot het einde. Door de zeer dichte ligging naast de campus is naar de les gaan een luxe en uitgaan zeer mooi meegenomen. Niks is ver of alles is dichtbij ! Binnenin bevindt zich alles waar een normale student behoefte aan heeft. Een keukentje, badkamer, een mooie leefruimte en een grote bureau. Alles perfect in orde en zeker ruim genoeg voor een student. Kortom binnenin is alles zoals het hoort te zijn in een kot waar je de orde, rust en kalmte wilt bewaren voor een perfecte leeromgeving. Maar uiteraard kan je ook gezond stoefen als je eens medestudenten uitnodigt op je luxueuze en vaak veel grotere kot dan hen ! Wat de service van Room To Bloom betreft kan ik alleen maar goed spreken. Mijn boiler was niet goed functionerend en is vervangen binnen de 24h na de melding! Bij Room To Bloom zit u meer dan goed! Als ouder hebt u de garantie dat uw zoon/dochter niet wordt achtergelaten in een k(r)ot maar dat de koten en studio's voldoen aan alle normen. Indien er iets mis is staat Room To Bloom daar voor uw student en hoeft u zich geen zorgen te maken. En dit allemaal voor zeer schappelijke prijzen. Als student heb je alles wat je nodig hebt om jezelf een goede leeromgeving toe te eigenen en te feesten als je dat wenst. Room To Bloom the key to the future lays in your hands!

door Frederik Verhofstede
Flat: Studio 4
, Rodestraat 31
Rodestraat 19

Op en top studio.4 prachtige jaren van men leven in mogen doorbrengen.
Zelfs een aantal jaloerse vrienden, maar die kwamen dan heel graag op bezoek.
Gezellige avonden, leuke middagen en chille ochtenden! Alles was voor mezelf en tiptop in orde.
Zo niet, dan stond er snel iemand voor me klaar.
Gezellige binnenkoer, vriendelijke gebouwgenootjes, fijne buurt... sfeer verzekerd.

Wenen toen ik moest vertrekken.
Maar de beste studententijd ooit!

door Sanne Bex
Flat: C004
, Rodestraat 19-23