Opendeurdagen

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

Op zoek naar een kamer of studio vanaf september 2017? Schrijf je dan in voor onze opendeurdagen!

Tijdens de opendeurdagen biedt Room to Bloom alle geïnteresseerden een rondleiding langs de beschikbare kamers en studio's. Kortom, ze zijn onmisbaar voor wie graag goed geïnformeerd aan zijn of haar zoektocht naar een studentenverblijf start. 

De opendeurdagen voor academiejaar 2017-2018 vinden nog gedurende de hele maand juli plaats van maandag tot vrijdag en dat telkens tussen 10 en 16u. Meer details of inplannen van een afspraak kan na het invullen van ons registratieformulier. Zo blijf je ook op de hoogte van onze verdere planning indien je je niet kan vrijmaken op de data van onze opendeurdagen. 

Benieuwd hoe het eraan toegaat op onze opendeurdagen? Kijk dan zeker eens naar het filmpje dat RTL hierover gemaakt heeft! 

 

Registreer je hier!

 

Ook wie tijdens het jaar op zoek gaat naar een kamer of flat kan zich op deze site registreren. Hiervoor organiseren wij echter geen opendeurdagen, gezien het aanbod dan veel geringer is. We plaatsen telkens zo snel mogelijk een update van de mogelijkheden op onze site onder "ons aanbod".