Ons aanbod

Appartementen te huur in Antwerpen

Room to Bloom is al verschillende jaren niet meer exclusief voor studenten. Young professionals komen ook aan bod, een logische zet door onze jarenlange ervaring met studenten in het Antwerpen. Het gebeurt immers steeds vaker dat deze na hun studies in onze gezellige stad blijven plakken. En terecht toch!

Speciaal voor starters!

De ene dag ben je nog maar pas aan je studie begonnen en voor je het goed en wel beseft, ben je al afgestudeerd. Klaar om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten en zelf je boontjes te doppen? Daar hoort natuurlijk een starterswoning bij. Maar een goedkope huurwoning vinden in ’t Stad is jammer genoeg niet evident. Daarom steekt Room to Bloom je graag een handje toe!

Goedkope huurwoningen in Antwerpen

We zijn er zeker van dat we op dit moment een appartement te huur in Antwerpen hebben dat aan al je wensen voldoet. Elke flat die we aan starters verhuren is namelijk perfect in orde. Ontdek snel ons aanbod!

Starterflats


Vind snel jouw studentenkot in Antwerpen

Je studentenkot is méér dan een plek waar je je laptop stationeert en noedels opwarmt. Je zal er minstens een jaar studeren en logeren, dus je kamer mag best dat tikkeltje meer hebben – zonder dat je je blauw betaalt aan huur. Ben je nog op zoek naar een trendy studentenkot in Antwerpen? Hier ben je aan het goede adres!

Gemeubelde studio’s en flats te huur

Room to Bloom verhuurt al meer dan 25 jaar betaalbare studio’s en flats speciaal voor studenten. Al onze studentenkoten zijn netjes, betaalbaar en gelegen in of rondom de klassieke studentenbuurten en de campussen van de universiteit en hogescholen van Antwerpen. Veel spullen hoef je trouwens niet te verhuizen, want bij ons staat elke studentenkamer te huur met basismeubilair. Uiteraard zijn ook alle nutsvoorzieningen aanwezig.

Studentenkot in Antwerpen mét klusjesman

Oeps, de afvoer is verstopt! Snel je ouders bellen? Welnee! Gewoon even Room to Bloom contacteren en klusjesman Gert is al onderweg. Hij kent al onze panden als zijn broekzak en lost kleine mankementjes met plezier voor je op.

Problemen met je buren die ook van ons huren? Ook dan mag je ons gerust bellen. Room to Bloom ziet erop toe dat iedereen het huisreglement naleeft.

Studentenkamers