Opendeurdagen

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

Op zoek naar een kamer of studio vanaf september 2020? Schrijf je dan in voor onze opendeurdagen!

Tijdens de opendeurdagen biedt Room to Bloom alle geïnteresseerden een rondleiding langs de beschikbare kamers en studio's. Kortom, ze zijn onmisbaar voor wie graag goed geïnformeerd aan zijn of haar zoektocht naar een studentenverblijf start. 

De opendeurdagen vinden plaats eind juni en begin juli! Meer details over het verloop ervan of voor het inplannen van een afspraak verkrijg je na het invullen van ons registratieformulier. Je ontvangt kort daarna nog een mailtje van ons met een link naar het agenda waardoor je zelf je afspraak online kan inplannen.  

Geen mailtje ontvangen of heb je graag wat hulp? Ook telefonisch kan je je afspraak natuurlijk inplannen. Bel ons dan op 03 201 83 83. We kiezen met plezier een gepast moment met je uit voor een bezoek.

Benieuwd hoe het eraan toegaat op onze opendeurdagen? Kijk dan zeker eens naar het filmpje dat RTL hierover gemaakt heeft! 

 

Registreer je hier!

 

Ook wie tijdens het jaar op zoek gaat naar een kamer of flat kan zich op deze site registreren. Hiervoor organiseren wij echter geen opendeurdagen, gezien het aanbod dan veel geringer is. We plaatsen telkens zo snel mogelijk een update van de mogelijkheden op onze site onder "ons aanbod".