Over Room to Bloom

We zijn ervan overtuigd dat een goede kamer of flat het begin is van een fijne studententijd. Een studentenkamer moet je de ruimte geven om jezelf te ontdekken, fouten te maken, opnieuw te beginnen en te groeien tot de persoon die je wil worden. Kortom het moet een plek zijn waar je echt thuis bent. 

Daarom bieden we met Room to Bloom, voorheen gekend als First Student Flats, al meer dan 20 jaar een ruim assortiment van kwalitatieve en betaalbare kamers en flats aan studenten en starters.Iedere kamer aan de correcte prijs, daar gaan we voor.

Kom gerust eens langs voor alle verdere informatie, wij helpen je met veel plezier verder!

Sophie Costermans
Bij Sophie kan u terecht met al uw opmerkingen en vragen en dit 24 op 24 en 7 dagen op 7. Zij zorgt ervoor dat dit trendy en dynamische bedrijf steeds de beste oplossingen voor u kan bieden!
Kristel Cool
Kristel is verantwoordelijk voor o.a. de contracten en opvolging van betalingen. Ook de algemene administratie valt onder haar bevoegdheid. Zij zal ervoor zorgen dat alles netjes bij u terecht komt. Een toffe dame die iedereen graag verder helpt!
Nathalie Van den Broeck
Nathalie is wat wij noemen onze "menselijke computer". Als je vragen hebt, is zij vermoedelijk degene met de juiste antwoorden. Ze is dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle opmerkingen, vragen, ... met betrekking tot je contract of andere onderwerpen. Ben je op zoek naar een kot? Zij helpt je graag verder met de procedure om jouw droomplek te vinden!

 

 

Ontdek onze geschiedenis 

First Student Flats wordt Room to Bloom 

Wie is Room to Bloom? 

Links

http://www.antwerpen.beOfficiële website van Stad Antwerpen. Hier kan je terecht met alle vragen over onze prachtige studentenstad.
http://www.onderwijskiezer.beDeze website geeft je een overzicht van alle mogelijke studierichtingen per vakgebied of regio. Handig dus voor zij die nog niet weten welke studies ze graag zouden volgen en waar dat dan kan.
http://www.studentkotweb.be/Wij werken uitsluitend met Kotweb-contracten. Dit biedt elke huurder die bij ons tekent de zekerheid dat hij een degelijk contract afsluit zonder addertjes onder het gras.
http://www.gate15.beVroeger gekend als 'Huis van de student'. Zij helpen je verder met al je vragen over het Antwerpse studentenleven.
http://www.dekringwinkelantwerpen.beWij voorzien onze studentenkamers en studio's van meubilair, maar vaak wil je toch nog iets extra. Hier vind je ongetwijfeld enkele leuke en vooral goedkope spullen om het allemaal wat persoonlijker in te richten.