Language Switcher Fallback

Over Room to Bloom

We zijn ervan overtuigd dat een goede kamer of flat het begin is van een fijne studententijd. Een studentenkamer moet je de ruimte geven om jezelf te ontdekken, fouten te maken, opnieuw te beginnen en te groeien tot de persoon die je wil worden. Kortom het moet een plek zijn waar je echt thuis bent. 

Daarom bieden we met Room to Bloom, voorheen gekend als First Student Flats, al meer dan 20 jaar een ruim assortiment van kwalitatieve en betaalbare kamers en flats aan studenten en starters.Iedere kamer aan de correcte prijs, daar gaan we voor.

Kom gerust eens langs voor alle verdere informatie, wij helpen je met veel plezier verder!

Kristel Cool
Kristel is verantwoordelijk voor o.a. de contracten en opvolging van betalingen. Ook de algemene administratie valt onder haar bevoegdheid. Zij zal ervoor zorgen dat alles netjes bij u terecht komt. Een toffe dame die iedereen graag verder helpt!
Nathalie Van den Broeck
Nathalie is onze City Manager in Antwerpen. Als je vragen hebt, is zij vermoedelijk degene met de juiste antwoorden. Ze is dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle opmerkingen, vragen, ... met betrekking tot je contract of andere onderwerpen. Ben je op zoek naar een kot? Zij helpt je graag verder met de procedure om jouw droomplek te vinden!