Prijzen en inrichting Minderbroedersrui

Afgelopen week werden de beschikbare units en de bijhorende prijzen en kosten op onze website geplaatst. Kandidaat-huurders, zowel studenten als starters, kunnen zich nu dus reeds informeren over de mogelijkheden.

Het project vindt plaats in een uniek kader met prima bereikbaarheid. Alle flats zijn ruim en voorzien van alle basismeubilair. De huurprijzen en kosten zijn erg transparant; u weet vooraf meteen wat de totale kostprijs is dankzij een huurprijs en vaste kost die alle noemers omvat. 

Heel wat flats bestaan uit twee niveaus, waardoor wonen en slapen gescheiden worden. Ook zijn er verscheidene units met twee slaapkamers, maar zelfs 2 woningen die maar liefst ruimte bieden aan 4 slaapkamers! Dit alles rond de mooie binnenplaats van het pand met een rijke geschiedenis.

Voor meer details en afspraken kan u terecht via sophie@roomtobloom.be. De beschikbare eenheden vindt u terug op onze website: overzicht Minderbroedersrui 15.

 

Alvast enkele schetsen van een duplexflat op het gelijkvloers:

Minderbroedersrui 15 te Antwerpen - duplex flat voor studenten of startersMinderbroedersrui 15 te Antwerpen - duplex flat voor studenten of starters