A002

Rodestraat 19-23, 2000 Antwerpen
 Niet beschikbaar
€ 395 / maand
17
Flat
0
Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te Antwerpen

Geïnteresseerd in deze flat? Neem gerust contact op.

Reviews

Flat reviews:

Na het voorleggen van goede punten mocht ik eindelijk op kot. Van raam tot raam gaan kijken in de studentenbuurt was geen optie en via een oud-klasgenoot ben ik terecht gekomen bij 1SF. Na het zien van de studio's in de Rodestraat 19-23, ook wel gekend onder studenten als "Melrose Place", was ik meteen overtuigd. Dit kwam door het verzorgde gebouw met groen en de locatie, over de Universiteit en aan de Ossenmarkt. Ik heb de kleinste maar heel gerieflijke studio genomen.

 

Zelfs na het behalen van mijn diploma heb ik er nog een jaar verbleven. In totaal heb ik er zes jaar met heel veel plezier gewoond. De talrijke herinneringen die ik aan "mijn kot" heb nemen ze me nooit meer af, dat kot heeft mijn studententijd sowieso mee onvergetelijk gemaakt. Het feit dat ik zo een lange tijd in dezelfde studio heb gewoond zegt m.i. genoeg over de kwaliteiten van het huidige Room To Bloom. 

 

Het team staat steeds paraat voor hun studenten waardoor je je meteen thuis voelt op je kot. Door hun gevarieerd aanbod in het hart van de studentenbuurt is het voor iedereen mogelijk om het plekje te vinden waar hij/zij zich goed voelt in de leukste studentenstad die er is!

door Inès Van Soom