A004

Rodestraat 19-23, 2000 Antwerpen
 Niet beschikbaar
€ 395 / maand
17
Flat
0
Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19Rodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te AntwerpenRodestraat 19-23 - Studentenstudio's en kamers te Antwerpen

Geïnteresseerd in deze flat? Neem gerust contact op.

Reviews

Flat reviews:

Ik huur studio A004 in de Rodestraat 19 sinds september 2014. 

 

Hoe ik bij jullie terecht ben gekomen was louter toevallig. Toen we op zoek gingen naar een kot zagen we enkele banners van het toenmalige First Student Flats hangen. We besloten bij jullie een kijkje te gaan nemen en na de rondleiding langs de beschikbare koten had ik al snel mijn keuze gemaakt. De omgeving in de Rodestraat 19-23 is heel mooi aangekleed. Het is met de grote ijzeren poort ook een heel veilig gebouw. Het kot waar ik nu in verblijf heb ik gekozen omdat de prijs heel democratisch was en de studio alles bezit wat ik wilde, want bij andere koten krijg je veel minder voor hetzelfde geld.

 

Jullie service is ook een sterk pluspunt. Toen ik vroeg om mijn douche te maken of om mijn lamp te vervangen bij gebrek aan materiaal, gebeurde dit vrijwel onmiddellijk. Elke mail werd snel en duidelijk beantwoord.

 

Ik zou jullie zeker aanbevelen, ik heb het al aan een paar vrienden gedaan. Ik ben dus heel enthousiast en huur volgend schooljaar zeker opnieuw.

 

 

door Joren Geerinckx