Kamer 5

Frans Halsplein 2, 2000 Antwerpen
 Niet beschikbaar
Kamer 5, Frans Halsplein 2, 2000 Antwerpen
€ 350 / maand
20
Basic
2
Gezellig, bemeubeld studentenkot op Frans Halsplein, centrum studentenbuurt van Antwerpen.Gezellig, bemeubeld studentenkot op Frans Halsplein, centrum studentenbuurt van Antwerpen.Gezellig, bemeubeld studentenkot op Frans Halsplein, centrum studentenbuurt van Antwerpen.Frans Halsplein studentenkamers centrum AntwerpenFrans Halsplein studentenkamers centrum AntwerpenFrans Halsplein studentenkamers centrum AntwerpenFrans Halsplein studentenkamers centrum Antwerpen

Geïnteresseerd in deze flat? Neem gerust contact op.

Reviews

Flat reviews:

Ik ben bij Room to Bloom terecht gekomen via de jullie website (1SF toen nog). Ik ben toen op jullie kantoor langsgekomen en heb verschillende koten bezocht met een van jullie medewerkers. Het was prettig dat je zelf alles kon zien in plaats van kiezen van plaatjes. In die tijd waren er vrij weinig goede afbeeldingen van de kamers op jullie website te vinden.

 

Ik heb gekozen voor Het Frans Halsplein 2 vanwege het uitzicht op het plein en de sfeer van het plein. Ook de prijs was goed te betalen. Het nadeel leek mij met 9 mensen gebruik maken van een keuken en de douche, maar in praktijk valt dat heel erg mee. Ik heb wel geluk gehad met de spullen die in mijn kamer stonden want ik weet dat sommige wat mindere meubels aantroffen in hun kot. Ik zat wel met het een persoonsbed want ik wilde graag een tweepersoonsbed zoals ik thuis was gewend, maar dat is opgelost door het eenpersoonsbed onder het tweepersoonbed te leggen. Ik koos mijn kot vanwege het grote raam, dat was voor mij erg belangrijk.

 

Ik vind jullie service erg goed. Als er iets mis is wordt er direct wat aan gedaan en het voelt ook niet of ik zeur als ik misstanden meldt. Ik het gevoel alsof dat gewaardeerd wordt en dat is erg prettig. Dus daarover heb ik geen klachten. Ook wordt alles erg duidelijk gecommuniceerd.

Ik ben ook erg blij met onze nieuwe fietsenstalling.

 

Ik zou jullie zeker aanbevelen en dat heb ik al meerdere malen gedaan. Vrienden van mij huren nu ook een kot bij jullie.

door Moys Schuttert